På tide å finne frem vintergarderoben

Høsten er nesten omme, og vinteren raser inn for fullt. Når Desember slår inn er det ikke bare jula som står for tur, men mest sannsynlig også et par vinterstormer. Da gjelder det å være kledd og klar for det som mest sannsynlig nok en gang blir en kald og lang vinter.

Vi nordmenn er ganske gode på å kle oss fordi vi er vokst opp med det kalde været. Allikevel er ikke mote akkurat vårt sterkeste trekk, og da kanskje spesielt for menn. Dersom din kjære ikke takler moten, så let etter en ny og moteriktig jakke for herre da vel!

Mote og funksjonalitet hånd i hånd

Når vi går til innkjøp av ytterklær, så vet vi at disse blir vist frem tritt og ofte. De representerer oss på mange måter, og derfor er det viktig at disse ser bra ut. Det gjelder da kanskje spesielt for ytterjakker, som vi på høsten og vinteren har på oss konstant.

Her er det viktig å finne en balanse mellom mote og funksjonalitet. Selv om begge er viktig, så bør du for eksempel ikke ha en flott jakke som siver inn kald luft, eller en stor, bulkete boblejakke som ikke ser ut. Det er et ekte dilemma, men det funker å kombinere om du er smart.

Møt den norske vinteren med bravur

Enten det er ytterjakken, god stillongs, solide sko eller andre plagg som skal holde deg varm som luen eller vanter – så gjelder det å ha god kvalitet. Vinteren kan fort bli langt kaldere enn høsten, og uavhengig av hvor en bor i landet, så kan gradestokken fort krype under minus 10 grader.

Vær derfor obs på at du har den rette bekledningen, for hvem vet når du trenger det. Vinteren er skummel fordi den kommer bankende på døra når som helst. Selv om vi ofte er heldige til langt utpå året, så treffer snøen med bitende kulde plutselig en dag. Vær klar for vinteren!